Міжнародний мистецький проєкт «MIRROR»

Сьогодні в нашому музеї спільно з Київською організацією Національної спілки художників України та Pinelo Art Gallery /Туреччина/ було презентовано Міжнародний мистецький проєкт «MIRROR».
Міжнародний мистецький проєкт «MIRROR» – це візія того образотворчого тла, що оточує нас у сучасному інформаційному просторі і є відбитком жорстокого стресового досвіду війни, до якого через реальні події чи через інформаційний простір наближений кожен з авторів робіт.
У виставкових залах представлено ряд робіт: живопис, графіка, фото, колажі, відео-інсталяції, макети, створені у 2022 році. Експозиційний простір об’єднав десятки творів, які втілюють авторські переживання, живу рефлексію, трагічні відчуття пов’язані з війною. Тут і філософські роздуми, і глибокий символізм, і творча констатація воєнних подій, свідками та учасниками яких ми стали. Об’єднані спільною сюжетно-тематичною канвою, презентовані роботи з особливою гостротою дають можливість відчути неприродню сутність того, що відбувається тепер в Україні.
+22

Переглянути статистику та оголошення
Розмістити рекламу
Усі реакції:

33

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *