Персональна виставка Л. Тичинської «Тепло душі»

7 липня Вінницький обласний художній музей презентував персональну виставку вишивальниці Любові Тичинської — «Тепло душі», в експозиції якої представлено 29 робіт ручної художньої вишивки, створених майстринею за період з 2004 по 2017 роки.

Тематика обраних сюжетів охоплює різноманітні почуття і емоції. Поряд з любов’ю і радістю — смуток і самотність. Поряд з рішучістю і сміливістю амазонки — м’якість та ліричність люблячої жінки і матері. Але всі роботи, створені в різні періоди, відображають настрій авторки і займають своє особливе місце в ії житті.

Здобувши філологічну освіту у Вінницькому державному педагогічному інституті, Любов Володимирівна довгий час працювала учителем російської мови та літератури. Новою сторінкою у ії житті стало захоплення художньою вишивкою, яке, за словами авторки, у складний період життєвих випробувань стало містком, який поєднав два протилежні світи — фантазії та реальності.

Творчий потенціал та природне відчуття краси деякий час Любов Володимирівна успішно реалізовувала у професії перукаря-модельєра, неодноразово здобувавши перемоги та визнання на всеукраїнських конкурсах.

Всього доробок мисткині налічує близько 50 робіт, частина з яких зберігається у приватних колекціях. Свої твори широкому загалу Любов Володимирівна презентує вперше. Організатори сподіваються, що представлена виставка стане цікавою подією в мистецькому просторі Вінниці та справить незабутні враження на вінниччан.

DSC03628

DSC03606

DSC03617

DSC03614