Про добір кандидатур до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду директора Вінницького художнього музею

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора Вінницького обласного художнього музею.

Вінницька обласна Рада оголосила конкурс на заміщення посади директора Вінницького обласного художнього музею.

Керуючись Законом України „Про культуру» Вінницька обласна Рада розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора Вінницького обласного художнього музею.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

  • незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
  • члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
  • члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або їі дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи Вінницької обласної Ради;
  • є членом трудового колективу Вінницького обласного художнього музею.

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація на паперових та електронних носіях подає Вінницькій обласній Раді до 20 березня 2018 року включно лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначениям трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії, копія статугу громадської організації, завірена належиим чином.

До листа додаються заява та анкета, за формами, що розміщені на веб-сайті Вінницької обласної Ради. Кандидатура, яка подана більш ніж однією громадською організацією, до участі у жеребкуванні не допускається. Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Жеребкування буде проведено в приміщенні Вінницької обласної Ради вул. Соборна, 70, м. Вінниця, 21050, 27 березня 2018 року о 15 годині (2 поверх, сесійна зала).

Телефон для довідок: (0432) 61-44-47,

Адреса електронної пошти: оbl@vinrada.gov.ua з позначкою „документи на конкурс «Вінницького обласного художнього музею». („назва громадської організаціі ‘).

6 - 0001