Арт-ярмарок різдвяного декору

У Вінницькому обласному художньому музеї стартував новий комунікативний проект в якому можуть взяти участь усі бажаючі: діти та  дорослі.  Ціль проекту – створення прикрас для вашої  новорічної ялинки, що відтворять неповторну атмосферу улюблених свят.

Зокрема, спільно з майстрами hand made ви зможете створити класичні символи Різдва і Нового року, — ялинки, зірки, янголів, сніжинки, гірлянди, чудернацьких ельфів, вітальні листівки, як у класичному європейському, так і в суто традиційному українському стилях.

Майстерня Hand Made — це не просто можливість виготовити художній виріб своїми руками, а і побувати в етнічній обстановці української садиби, де знаходяться чудові твори народного мистецтва, а на території розташовані справжні гончарні горни. Задоволення від такого заняття надовго закріпить позитивні емоції, бажання продовжити освоєння цікавого ремесла. Новацією сезону стане фестивальна програма «Арт-ярмарок різдвяного декору», де кожний під керівництвом досвідченого наставника зможе власноручно виготовити чудову прикрасу для своєї новорічної ялинки. Все це відбувається в дружній атмосфері у спеціально обладнаній навчальній кімнаті.

Наш принцип: «Я знаю, як це робити. Я навчу вас!»

Чекаємо на вас у нашій Майстерні!

[flgallery id=41 /]