Виставка живопису Мар’яни Сілагіної «Таємничі знаки»

У Вінницькому обласному художньому музеї відбулось відкриття персональної виставки живопису Мар’яни Сілагіної «Таємничі знаки». Експозиція представляє 25 робіт, написаних протягом 2016-2017 років.

Твори молодої талановитої художниці виконані в українському етнічному стилі. Це олійний живопис на основі авторських технік та художнього бачення.

У свої роботи майстриня вкладає глибокий філософський підтекст, розкриває дух і ментальність нашого народу. Всі картини об’єднує висока енергетика, глибоке духовне наповнення, яскрава колористика та потужний етнічний характер.

Мар’яна народилась 8 жовтня 1991 року в сім’ї художників. У 2000 — 2006 роках навчалась у Вінницькій художній школі, згодом закінчила Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва, працювала у Вінницькій дитячій художній школі. Активно займається творчістю, має першу персональну виставку з символічною назвою «Сила в генах», яка нещодавно відбулась у світлиці Вінницького обласного центру народної творчості.

Організатори виставки та художниця запрошують шанувальників образотворчого мистецтва переглянути виставку «Таємничі знаки», яка буде тривати до 9 жовтня 2017 року.

silag1

silag2

 

silag7

silag6

silag5

silag4