Благодійний аукціон-продаж «Будь незалежним»

Справи милосердя завжди важливі та приємні. І Вінницький обласний художній музей також прийняв участь у благородній акції, яка відбулася 21 серпня о 14:00. Дійство проходило у форматі виставки-продажу картин художників із Хмельницька, Полтавщини, Вінниччини та носило назву «Будь незалежним. Мета даної благодійної акції  допомога вихованцям Стрижавського будинку-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку.
Найбільше робіт придбала Людмила Станіславенко, головою комісії з питань освіти, культури, сімї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини. Чотири із придбаних картин депутат подарує центру ГО «Гармонія» та ГО «Паросток». Також до акції долучилися Руслан Крот , директором тренінг-центру «Пріорітет», Наталя Добровольська, директором вінницького міського центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді. Дирекція музею також не залишився осторонь, придбавши картину, яка залишиться у фондах.
Всього під час акції вдалося зібрати більше 11000 грн., з них 25% повернуть художникам на витрачені матеріали. Решта коштів піде на придбання спортивного інвентарю для дітей Стрижавського будинку-інтернату.
Дякуємо усім, хто взяв участь у аукціоні та пожертвував кошти для благородної мети.